Tuesday tea party...

Dagen har bara sprungit iväg!! Tillbax på jobbet igen efter en vecka hemma och sjuk. Klättrar på väggarna när jag e hemma!! Så de var hur skönt som helst att va tillbax i gemet! Nåja de va inte allt för rörigt på jobbet i alla fall :-P Efter jobbet bar de direkt av till salongen för att fixa till naglarna... En liten ovana jag skaffat mig.. Men de e helt klart värt 600 var fjärde vecka!! Biosculpture heter gelen hon arbetar med. Den är super bra och naglarna är jätte fina jätte länge. Den här gången valde jag att fila ner mina naglar, har haft jätte långa jätte länge nu (mina egna, alltså inte tippar) och tröttnat lite på de, så nu e dom ganska korta igen. Jaha....

Sedan mötte jag upp Paulina och Therese för att käka på Voda. På tisdagar har de Tuesday tea party där.. (Voda ligger mittemot Vatra som jag jobbar på och har samma ägare) En buffé med massa hemmalagade marmelade, scones, skorpor, rostat bröd, ostar, kakor, te .m.m. Massa smaskigt! Så efter 4 koppar te och ett antal smörgåsar och kakor så beslöt vi oss för att do some shopping...Så Kicks kändes väldigt lämpligt.. Jag älskar Kicks och handlar för flera tusen där varje månad. Jag vet att de e galet!! E beroende... Farligt, men roligt som tusan!! Idag fick de bli ny foundation. Jag brukar alltid använda Lancome´s både make up och hudvårds serie, men mer och mer börjat bli små förälskad i Helena Rubinstein. Köpte en ansikts creme för några veckor sen och fick då med en gåva och lite tester... bla på en foundation som var grym! Så den fick de bli. Spectacular heter den och kostar 455 kronor.


Sedan köpte jag en gammal god klassiker från Christian Dior. J´adore. Hade den parfymen för några år sen. Den e underbar och går aldrig ur tiden. Det var ett special erbjudande så jag fick med hudlotion och neccessär allt för 525 kronor!!

Så fint! Visst älskar vi alla gåvor!!

Sist bestämde vi oss för att vi ville shoppa lite mer... men då klockan blivit efter 19 och alla butiker stängt så satte vi oss glatt på bussen ut till Maxi och gick runt där och vred och vände på de ena och de tredje.. Bara jag och therese som åkte.. Jag shoppade tandblekning, handcreme, trosskydd (hehe), mode magazine, butter soap och lite smått och gott och Therese slog på stort och köpte sig en Mixer... Här ska göras smoothies m.m. Gott!!

Dessa små söta tvålar inhandlade jag på Ica Maxi stormarknad för 39.90... Dom luktar så enkelt och gott.. Precis så jag vill att mina nytvättade händer ska lukta! Nästan som pot purri!! Och så innehåller de smör som återfuktar händerna! Mys i pys.

Efter en stund var de dax att bege sig hemåt... Och nu får jag lov att säga att mina 5 knäckemackor med kaviar och mina två koppar med varm choklad mättat mig.. och några timmars surfing och chatting med vänner på msn... och schema läggning m.m. jobb pyssel... Har gjort mig lite trötter i ögonen! Nu kommer snart John Blund!

Sov så sött! Puss och Kram!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0