Man mår som man äter

Ja det är ju uppenbart! Och hemma hos oss äter vi godis, chips, kakor, bullar, tårta, bakelser, socker, socker, socker, grädde, vitt bröd, snabbmat av alla slag flera gånger varje vecka. Mer onyttigt än nyttigt slinker igenom våra kroppar. Inte konstigt att man mår som man mår, är ständigt trött, dåligt humör, går upp i vikt (ja förutom gravidkilona) m.m. Inte tala om hur mycket dricka vi dricker. Vi har jämt dricka hemma!!

Och så ikväll rekomenderade min moster mig att se ett klipp om familjen kärnfrisk, och jag fastnade totalt! Jag har ju länge velat ändra på kost och leva mer sunt, men med någon form av lathet och bekvämlighet (även kallad socker beroende) så skjuter man på det där. Men nu så ska det bli andra bullar här hemma. Jag sitter just nu och studerar Raw food på nätet och ska imorgon gå och köpa boken familjen kärnfrisk skrivit. Och efter detta inlägg skrivits så blir det total rensning i alla skåp i köket:)) Bye bye feta ohälsosamma livsstil!Jag rekomenderar er varmt att ta er tid att se på detta klippet (även om ni suckar lite över att det känns trist och långt.. och att ni egentligen tycker er ha bättre saker för er) Hör vad dem har att säga, och hur deras autistiske son blivit frisk och hur familjens övervikt, astma, depressioner m.m. försvunnit från dem.

Ta steget även du till ett lyckligare och friskare liv. Välj bort allt skräp som du stoppar i dig.. Socker, mjöl, färgämnen, mjölkprodukter (inte för alla, men många).. Jag tänker testa det och jag tror faktiskt på resultat. Jag kommer blogga om hur det går och vad det blir för resultat självklart!

Kommentarer
Postat av: Linda

Japp har med bebbe i magen som är beräknad till 6 mars. Skall bli helt ljuvligt,tänk vad tiden har gått fort!

Grattis till dig med..=)

2010-11-04 @ 21:31:28
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Fru W

Japp, sockret gör oss på dåligt humör! Efter denna helg åker all skit ut här med! Men det är lite svårt nu när barnen är här. Fast jag äter å dricker inte aå mkt skit faktiskt. Bara lite godis det sista, men livet måste vara lite festligt ibland med :)puss å tack för barnvakten förut!!!

2010-11-05 @ 00:35:27
URL: http://mamablues.blogg.se/
Postat av: Tiigerlilja

Jag tänker på vad jag äter (undviker socker och hel- och halvfabrikat), och motionerar regelbundet. Jag har inte varit sjuk sedan förra julen, så jag tror att det är ett vinnande koncept. Go for it! =)

2010-11-15 @ 14:39:22
URL: http://tiigerliljas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0