One sweet day

Idag rann lägenheten vi hoppats på ur våra händer.. Det smärtar.. En annan vi hade hittat som reserv såldes i dagarna även den. Så hoppet är litet just nu.. Tron om ett nytt större hem har ett litet ljus tänt.. Inte stort, men det finns. In 7:e månaden som jag just gått, har jag nu börjat tänka om.. Planera hur detta lilla hem på 40 kvm ska kunna anpassas efter oss + en till liten vän.. Vårat efterlängtade lilla hjärta. Jag känner mycket sorg och oro inom mig. Men jag vet att positivt tänkande är ett mycket skönare tänkande.

Om det finns en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig.
Om det inte finns någon lösning är det meningslöst att oroa sig.

En vacker dag kommer även vi finna hemmet som kommer fånga våra hjärtan och stå öppet för just oss. En annan dag, men inte idag. Tack Gud för att du hjälper oss att klara denna stund.


Att äta hälsosamt, och framför allt inte socker och minimalt med laktos och vetemjöl går jätte bra. Jag försöker helt hålla ner på allt onyttigt. Men i onsdags hade vi myskväll efter föräldragruppen och frossade i både chokladpudding och kladdkaka. Underbart!! Och såklart massa grädde!!! Men jag känner redan resultat på/i min kropp.. Ja både utsida och insida. JAG BANTAR INTE! Jag måste bara vara lite vaksam.. Att ha gått upp 15 kg i v 26 tyckte jag var lite mycket.. Ja om det fortsätter i samma takt som hittills alltså! Men framför allt var meningen att må bättre inuti kroppen. Sallad, frukt, hemmagjord smoothies, gurk- och morotsstavar, rågbröd, Verum hälsoyogurt med torkad frukt, valnötter och honung & massa vatten!! ... Nytt och älskat i mitt liv.Kvällens läsning ikväll.. Mama gravidbibel♥ Dags att börja på riktigt leta efter vagn, säng och annat i inredningsväg för den lilla vännen i magen. Igår gick vi in i vecka 28.. Börjar vewrkligen dra ihop sig nu, och liten sparkar härligt skönt mot både revben och urinblåsa.. Love it! Not. Och så fort jag ökar takten från snigelfart till normal fart så flåsar jag som jag vet inte vad.

Ha en mysig fredagkväll alla.. Love!

Kommentarer
Postat av: Linda

hihi den tidningen har jag med här hemma;)

ÅÅÅÅ gud tack för tipset vännen, skall absolut testas!

Vad skall du göra i helgen då?

2010-11-12 @ 20:34:52
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: tjohej vad det går mellan pattar & lår!

du får försöka tänka positivt :)

2010-11-12 @ 21:12:12
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv; Tack :D

2010-11-12 @ 22:24:58
URL: http://johanpalmfanetsara.blogg.se/
Postat av: Karin - AlicesMamma

Fy vad trist med lägenheten! Vet precis hur du känner... Fast vi har ingen liten på G och känner egentligen ingen brådska ur vår lägenhet, den är ändå 92 kvm och rymmer oss mer än väl. För mig är det mer känslan av något eget jag saknar...Spännande med vagn! Det är bland det roligaste jag vet med barnvagnar, och funderar ofta på en ny. Nu är Alice så pass stor att det känns onödigt med en ny men jag lurar lite på en 3-hjulig sittvagn... Den vi har nu är en Brio Happy, och jag vill definitivt ha en annan till nästa bebbe. Även om denna varit kanon att köra, en rejäl vagn med ordentligt gung, så jag inte låta bli att vara ytlig och vill gärna ha en Brio Sing eller Go nästa gång... Men det dröjer så vi får börja med en smidigare sittvagn till Alice!Tänker på dig som ska gå med magen i vinter, Alice är ju född i januari och när hon var ute var det rena drömmen att kunna knäppa en jacka igen...Ha en fin kväll!

2010-11-13 @ 20:52:35
URL: http://livingnextdoortoalice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0