Saturday night

Tack och lov att febern sjunkit och jag orkar hålla mig vaken med min kära familj! God mat, chips, godis, dricka, filmer, tvspel, glass i stora lass och mysfaktor 100 har vi här. Kärlek i hela hemmet♥ Dock är det inte alltid lika avkopplande här.. Jag är så otroligt trött på att bo här i detta huset när det kommer till grannarna. Jätte trevliga och så.

Men man får aldrig en lugn stund i sitt eget hem. Hög musik på dagarna, kvällarna, nätterna. Hundar som skäller å "ylar" mitt i natten... Folk som tjoar och gapar och skriker. Och det är från alla håll och kanter. Jag blir väckt på morgonen av hög musik rätt genom väggarna, jag blir väckt när jag sover middag och till och med på natten väcks jag! Nej jag överdriver ingenstans.. Ja kanske lite då! För ett tag sedan vaknade jag mitt i natten av att några av grannarna hade extremt högljutt .. ja ni vet vad... Deras säng dunkade och tjejrösten var så hög att det lät som det kom från våran lägenhet... Jag somnade om när de vara klara med "att hoppa i sängen". Det otrevliga var dagen efter när min lilla dotter som är 8 år kom till mig och berättade att hon vaknat mitt i natten av att hon hörde massa dunkanden och en tjej skrika som om hon blev slagen. Och hon hade blivit jätte rädd, men ville inte väcka mig.. Lilla gumman.. Jag undrar hur mycket ska man behöva stå ut med? Jag hade en period på 2-3 månader här som jag spelade mycket musik på dagar och kvällar och förmodligen var ganska störande. Förutom de månaderna så har jag nu bott här sedan januari 2009 och stått ut med detta... Jag säger som så här: Det ska bli sååååå skönt att flytta härifrån och överlåta denna lägenhet till någon partygalen 18 åring som orkar hänga med i allt liv här i huset! Jag, Peter och Denise är bra trötta på det iaf. Och inte minst att det aldrig sänks då man snällt ber om detta.

Nog med gnällande från den gravida;))) Vi har lagt bud på en lägenhet här intill och ska titta på en till på onsdag.. Och jag tror garanterat att någon av dessa blir våran, om vi vill! Håll tummarna åt oss för nu börjar det dra ihop sig med tid.. Visserligen knappt 4 månader kvar till BF, men den tiden kommer rinna iväg känner jag med flytt, jul och allt annat trevligt.

Dags att börja kolla på barnvagn och planera på riktigt!! Snart dags för träff no 2 hos barnmorskan. Längtar efter att mäta magen och lyssna på bebisens hjärtljud!! Det är fantastiskt att vara gravid. Jag är inne i en lyckoperiod och det var både efterlängtat och välbehövligt! Kan erkänna att det mest gnällts och klagats från mig de senaste månaderna.. Har varken mått bra fysiskt eller psykiskt.. Ja ni som följer min blogg vet att jag har kronisk värk i kroppen som dagligen hänger med mig.. Vissa dagar är det okej men tyvärr så består många av mina dagar av extrem värk.. Inte kul för att vara 25. Och med graviditeten har det inte blivit bättre direkt. MEN! Nu så har jag haft en ljus period som jag bara njuter av.. Tack tack!!

Nu ska jag mysa vidare med lilla familjen och njuta av den vilda bebben i magen. Ha en underbar kväll alla kära..


Kommentarer
Postat av: DONKEN- 2barnsmorsa 2be

ooow ja. värk hör ju till vardagen. inge skoj alls. har du märkt nåt på synen också under dina graviditeter? min blir SÄÄÄÄMREEE och det behöver jag då inte. inte mer liksom..! :(

men men, i veckan ska jag ju få nya brillor, och de kan jag ju ha under resten av grav, sen kan jag ha mina vanliga sen igen. om de inte blir bättre får jag ju ha de nya hela tiden. men de är saaatansts snygga så de gör inget.. :P

2010-10-18 @ 00:26:12
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0