En liten stund där efter..

Ja nu sitter man här igen. Vilda Li är mätt och belåten och jag surplar kaffe. Det är en glad liten tjejja som ligger intill mig och ler massor och pratar för fullt på "hitta på-språket". Det är ett stooooort leende man får varje gång man tittar till på henne och säger något. Men just nu är hon fullt upptagen med att prata med alla döda ting här i rummet, så som vägghyllan, taklampan och gardinerna. Lite lustigt tycker jag. Men respekterar fullt ut hennes beslut att hellre prata "hitta på-språket" med dessa saker än med mig.

För 50 minuter sedan var Vilda inte lika glad och nöjd... Ja allt började med att hon somnade gott i babyskyddet i kundvagnen inne på Maxi medans lilla mamman och farmor Gittan gjorde sånt som vuxna gör; Handlade mat. Men lagom till jag ställde mig i kön till kassan insåg Vilda liten att hon inte längre vill sitta där och att hon var vrålhungrig.. Hysteriskt gallskrik!!! Svärmor min hade redan gått ut till bilen innan detta hände, så där stod jag lyckliga fridfulla mamman (INOMBORDS SUPER STRESSAD!!) med en ursinnigt ledsen bebis och massa mat att lägga upp på bandet, rota fram kuponger och plånbok, betala, komma på att jag behöver matkassar efter jag betalat, packa all mat och slutligen fly fältet..!! Ni som vet förstår att hela processen att betala och packa känns oooooerhört lång i det läget;)) Haha! I bilen hem fick vi även där höra skönsång av lillan som bara blev argare och argare.. 10 minuter senare; Knäpptyst och nöjd med en mjölktutte i munnen. Visst är livet glamouröst och härligt som småbarns förälder!! ALLTID. Nästan.

Och jag är mycket nöjd över mig själv. Jag ska ju dra ner på allt sött.. Räcker väl med 2 dagar i veckan istället för ... 7!!! Jag fick inte med mig något onyttigt hem.. Men nötter unnade jag mig som snacks. Nyttigt och gott!! Vill ändå påpeka att jag vid flera tillfällen fick stoppa mig själv...

Vid princessbakelserna..
Vid kakorna..
Vid lösgodiset..
Vid glassen.

Ja jag höll på att glömma sötsaks förbudet efter 3 min inne på Maxi, och sedan varje gång jag stod och höll i något av ovanstående!!! Nu håller lilla mamman på att svälta och har tänkt tillaga färsk pasta med (hemmagjord) Pesto. Trevlig Skärtorsdag alla kära..

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hehe ja dem är roliga de små liven. Hittar alltid de minst passande tillfällena att vakna. Som när maten är klar och man ska sätta sig och äta. Alltid vakna! När man står i kön. Eller som igår. Va ute och gick från stan till Ryd. Elvis vaknar och vill absolut inte ligga i vagnen. Så jag får bära på honom och köra vagnen :D som tur var det "bara" 15 min kvar tills vi var framme. 5 väldigt långa minuter. Haha. Men dem är underbara <3

Kramar

2011-04-22 @ 23:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0