Underbart är gott

Jag bloggar inte mycket.. Jag bloggar nog mer bara när jag känner för det. Nytt år är det och det känns toppen! År 2010 var ett underbart år fyllt med massa kärlek, spännande upplevelser och resor, nya vänskapsband knöts, dåliga band bröts, härligt stora besked överraskade oss med glädje. Och var dag var den andra unik. Stora berg och dalbanor med sorg, svek, förlåtelse, skratt, glädje. I år blir jag 26, och jag tycker livet bara blir härligare och härligare!! En liten familjemedlem kommer inom några veckor välkomnas med kärlek och efterlängtan. Ja snart blir vår lilla prinsessa storasyster! Peter fyller 30 och det ska vi fira stort. 1 årig förlovningsdag vankas och Denise börjar till höpsten 3:an!! Tänk så mycket gott vi har att vänta. Ja varesig sommaren är kort eller regnar bort så kommer detta år garanterat bli det allra bästa någonsin♥ Jag låtsas inte bara sväva på ett rosa moln med evig och oändlig kärlek, jag gör verkligen det♥ Underbart är verkligen gott. Gott för både kropp och själ.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Det var ett fint inlägg =) jag håller med om att detta året kommer bli det bästa någonsin. Än så länge i alla fall =) så länge bebis är frisk så är jag säker på att det blir ett toppen år. Underbart att du mår så bra och att du svävar på ett rosa moln =)

Nya vänner har man fått. Som jag hoppas får dela år 2011 tillsammans med.Ha det så bra så hoppas jag vi ses snart!

kram lisa

2011-01-08 @ 23:56:12
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

När är de dags?

2011-02-04 @ 11:06:06
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Ja det var en ny erfarenhet, men de gav en bra fart på förlossningen :) Då slapp jag ligga så länge så det gick fort denna gången =)Ja med två barn blir det ganska fullt upp =) Är det inte den ena så är det den andre som ska ha uppmärksamhet =) hehe!!Spännande nu när det är så nära, nervös?

2011-02-04 @ 22:32:53
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0