Är det okej att Kanal 5 stödjer otrohet, och att barn på tv 3 pratar sex?!!


Ja jag är en torrboll, i värsta laget oxå! Jag tycker porr och sexsiter är äckligt och ren skit! Men om något tar priset i mina ögon så är det när kommersiella tvkanaler gör reklam för sådant som inte på något sätt är humant. Igår fick jag beskåda något som fick mig att tappa hakan!! Ja många som läser mitt inlägg tycker säkert jag är gööör mesig nu, haha, men! Det finns då alltså en site på internet som heter Victoria milan som kanal5 gör reklam för. Detta är en site som man som gift eller sambo kan bli medlem i om man känner att man behöver en flirt eller älskare/älskarinna vid sidan om sitt förhållande man lever i. Kanal 5 och Victoria milan uppmanar alltså folk att ha otrohets affärer!! Är detta okej? Ingenstans om man frågar mig. Vart är vårat samhälle påväg?????


Kommentera gärna inlägget och säg vad ni tycker om detta. Är det okej att kanal 5 gör reklam för sånt här? Är otrohet okej verkligen???En annan reklam som fått mig gå av på mitten är trailern för Varning för barn på kanal 3, när den lilla tjejen, (hur gammal kan hon va?? 10 eller??) frågar en annan vuxen tjej vem hon har sugit av för att få jobba där hon jobbar !!!!!!!!!!!! Är detta roligt eller? Ska en sån liten tjej uppmanas av vuxna att ens utala den raden? Sjuk värld vi lever i!!!!! Så jag bestämde mig för att titta på detta avsnitt på tv3 play för att lyssna än en gång på om det verkligen är detta hon säger. Och inser att det var mycket mer sexprat än så. Se det själva och avgör om ni tycker det är okej och roligt att ett barn pratar sex i tv. Så nästa fråga: Är det okej att tv3 sänder sån skit för att tjäna pengar? Roas ni av att barn pratar om fontänorgasm, avsugning m.m. i tv? Spola 10 min in i avsnitt 2 i programmet om ni vill komma direkt till detta. Barn och sex är väll ingen kombination? Det talas även mycket om alkohol och om narkotika. Barn och alkohol/narkotika är väll heller ingen kombination eller!!!!?
Se själva här och avgör.


Är det bara jag som är en torrboll eller är samhället påväg att snurra ihop sig rejält???


Kommentarer
Postat av: Cecilia Hedlund

Det här va faan det sjukaste jag hört!! Man blir RÄDD när man läser och ser sånt här!! Jag vet inte ens vad jag ska säga?? Jag blir stum! Så vidrigt!!!Jag undrar?? Vart är samhället på väg?? Vad ska våra barn växa upp med för skit? Ska vi till slut inte ens våga släppa ut våra barn?Ja jag säger då det, dessa naturkatastrofer vill nog säga oss ett och annat.. Det är vad jag tror! Håller folk på att förlora förståndet helt??

2011-03-16 @ 17:10:59
Postat av: Anonym

du är en torrboll! Det va jätteroligt

2011-08-03 @ 14:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0