Wednesday evening with my darling

Mammis och jag var iväg förut och kollade på väggfärg.. Jag har bestämt att ändra på mina planer lite. I köket blir det ljusrosa väggar och gräddvita luckor... Kommer bli super duper mysigt i mitt lilla lilla kök! Och fondväggen i vardagsrummet blir oxå ljusrosa och antikvit på de övriga väggarna och i min hall... I oktober är det planerat att golvet ska slipas och lackas.. Jag funderar på att vitlasera det... Åååå jag har fått ny-kärlek till min lilla lägenhet. Det funkar bra att vara tre där oxå.. Även om det blir lite trångt.. .Men det skapar bara mer kärlek och kramar när man ständigt krockar på varandra!

Nu ska jag göra lite kvällsmat till mig och min kärlek. Lillan sussar gott i sängen sedan många timmar tillbax... Ikväll blir det film och mys i soffan.. En helt vanlig men alltid alldeles underbar vardagkväll hemma hos oss!


The most fabulous of the most fabulous

 
I am - Nobody. But at least I know a can become someone.

Sitter i soffan ensam hemma och kollar på min absoluta favorit serie Sex and the city!! Har ätit ett superbt lyx mellanmål; Hemmagjord wrap med köttfärs, creme fraice & ost. Till det fick det bli den sista slatten av min avslagna cola. I am addicted to Coca cola! Och håller på att avvänja mig från detta då jag påbörjat processen Bleka tänderna.

Nu kommer snart min lilla mammis och hämtar upp mig. Vi ska hitta på något bara hon och jag. Lillan är på Speed (hennes onsdags aktivitet) och darlingen är i garaget och grejjar med sportbilen.

Skriver senare..

I´m back

Oj oj det var jätte längesen jag skrev... Har inte alls aft motivation till att blogga... Men nu ska jag ta tag i det igen!! Har nog faktiskt saknat att blogga lite till och med!

Idag är det fredag och jag sitter hemma med nackspärr :-P Typiiiiskt då!
Mycket har hänt sen sist..... Hm.. Gissa vad!!?


JAG HAR SLUTAT RÖKA!!

Jippie och hurra på mig själv! Haha:-P

Sedan har jag skaffat glasögon oxå.. Tog äntligen tag i mig själv och gick iväg till optikern och här sitter jag nu tre veckor senare och ser livet ur en heelt annan synvinkel!!

Och badrummet är renoverat och klart oxå. Det blev jätte fint!!
Ska lägga in lite bilder på min blogg sen och uppdatera den...

Välkomna tillbaka att följa min blogg som nu för tiden kommer handla lite mer om självkänsla och utveckling i livet. Att inte låta sig sänkas av andra utan istället låta deras betende bli din styrka. Och jag kommer blogga massa mer om mode och shopping och hudvård - Ett stoooort intresse till mig!!

Hej så länge!

RSS 2.0