Beautiful dawn

Vart tar tiden vägen? Tycker dagarna bara springer förbi. Men vad gör det, tycker var dag är fin och vet att dagarna framöver är lika fina om än inte ännu finare! Tänk om man kunde smitta av sig med denna glädje och lycka på andra som inte tycks se vad dom egentligen har.. Jag tror nämligen att om man låser fast sig vid vad alla andra i ens närhet ständigt gör fel, så kommer man aldrig någonstans. Man får sudda ut det där och istället titta sig själv i spegeln. För de som klagar mest över andra, har oftast själv större brister. Sorry to say that. Jag ser till mig själv och mitt tänkande och min utveckling.. Och mitt ändrande av tänkande.. Att livet är tungt, tufft, jobbigt och ren skit; Ja det tycker vi nog alla ibland. Men det är ju då man ska tänka om och istället se vad man har.. Eller har jag fel?

Jag kan bara se till mig själv.. När jag går in i onda cirkel tänkandet och bara ser andras brister och vad de gör fel så blir jag så olycklig. Tycker synd om mig själv som behöver stå ut med det och som får leva i sån misär rent ut sagt. Jag går in i depression och helt plötsligt tycks hela livet bara falla samman.. Känner ingen lycka med något. Och till och med min syn på mig själv som mamma och medmänniska rasar.. Jag är sämst och värdelös. Jag duger inte till något. Jag kan kvitta! Och det kan alla andra med för dom bara ljuger, snackar skit, och behandlar mig illa.

Ja men ni hör ju hur det låter!! Haha:)) Måste få skratta åt det lite, för ett skratt förlänger livet. Helt klart! Och ärligt talat hur många är det inte som tänker och känner så mer än bara jag.. Ja någon gång då och då.. Ibland väldigt sällan.. Eller kanske till och med ofta, ja lite för ofta. Det tynger en.

Men tänk då att istället tänka:

Det här är mina brister. Vissa av dom får jag lära mig att acceptera och leva med, och andra oumbärliga får jag se till att ändra på. Inte för att jag måste eller borde (MÅSTEN OCH BORDEN ÄR ALDRIG BRA!) utan för att jag vill:)) Vilka har jag i min närhet? Är dom så illa verkligen.. Välj då bort dom.. Man kanske inte passar för varandra. Eller är dom kanske inte så illa.. Dom har kanske inte värre brister än dig själv.. Vi kan alla jobba på det. Älska dina nära och kära. Och ge kärlek om du vill ha kärlek. Tillåt att få kärlek för att kunna känna kärlek. Tyck inte synd om dig själv.. Låt någon annan trösta dig. Torka tårar och se framåt! Alla är inte sämst, snackar inte skit, ljuger inte.. Och om någon behandlar en illa, så klipp bandet bara. Enkelt. Nej jag vet inte alltid enkelt... Men ibland ett måste!

Det funkar för mig.. Jag lever med stora spöken i skallen.. Som sitter hårt fastprintade. Men jag tänker inte låta dem förstöra mitt liv. Man måste kämpa lite oxå. Det måste ju vi alla:) Och att klanka ner på de jag har i mitt liv, de jag valt att leva med: min man, mitt barn (och snart kommer barn nr 2:))) min familj, mina vänner är inte rätt. Inte för mig och heller inte rätt för dig (er) att göra. För vem egentligen är det då som snackar skit?


Idag är det fredag och jag ska snart iväg på vattengympa. Ska bli underbart! Lillan har friluftsdag idag och åker skridskor.. Roligt:) Hon har längtat så efter denna dag. Och med tanke på hur veckan började med kräks och feber så är vi mycket glada att hon kunde komma iväg.

Ha nu en underbar dag alla kära.. Och tänk, att tänka positivt! Och istället för att klanka ner på dina älskade, ge en puss och berätta hur mycket de betyder för er. Det kommer skapa lycka, inte bara i er kropp och själ utan även i era älskades. Kärleken övervinner allt!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh vad bra skrivet =) allt stämmer in så bra.

Jag delar gärna av mig utav mig lycka till andra så att alla kan få vara glada. Att tänka på allt negativt gör bara så att de positiva försvinner och och blir dåligt det oxå.Ge varandra kärlek, pussas och kramas mycket, tala ofta om hur mycket du älskar din familj och dina vänner, de kan ha en dålig dag och då kan dina ord göra en väldig nytta =)puss Lisa =)

2010-12-17 @ 12:37:16
Postat av: amanda

svar: tack så hemskt!

2010-12-17 @ 18:19:25
URL: http://amandastyle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bli veckans blogg! :)

2010-12-17 @ 20:47:01
URL: http://maidadresevic.blogg.se/
Postat av: Marieh

Nej det är helt sjukt faktiskt. Oetiskt att göra en sådan layout överhuvudtaget-

2010-12-17 @ 21:11:32
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0