Saturday night fever

Idag är det tänkt att mycket ska hända. Eller nej kanske inte. Skor ska köpas till liten i alla fall då hennes gick sönder igår i skolan! Och på bio ska det gås med:)

Prinsessan & Grodan®Ska bli riktigt mysigt att gå på bio bara hon och jag...

Sedan har jag varit sugen på Sushi x antal dagar nu.. Får se om det kanske kan gå i lås idag då:)

Jag fick min efterlängtade Jet Set klocka i julklapp:)) Vit/silver med strass!!

Och som inte är helt okänt så ääälskar jag rosetter! Nu kan man köpa denna söta på Bik Bok!! Finns i rosa, svart & vit.

Snart kommer mammis, måste hoppa in i duschen nu!

Får se om inte det bli lite vin och tjejsnack ikväll igen med en utgång på det kanske?... Är lite smått sugen på att dansa


Mys med min Marie

Friday.

Har haft myskväll med min älsklings prinsessa. Den vackratse dottern av dem alla. Hon är underbar. Och jag njuter av moderskaper mer än någonsin!

När jag bäddat ner henne i sängen och pussat henne god natt kom min underbara sötnos Marie hit och vi har druckit vin. Vin i stora lass. Och skrattar som aldrig förr.

Visste ni att ett skratt förlänger livet? Ja förmodligen tänker ni i läsande stund.. Ja klart jag vet. Vad tror hon Hannah? Att hon ör smart eller? Haha :D Yes jag tror det;) Men det är underbart. Jag skrattar för det är sååååååååå underbart!

Shopping har jag hunnit med i veckan oxxå.. På rean. I love it! Handlat kläder till ett värde av 5000 kronor för si så där ciiiirka 1500 kronor. Det kallas 70 % baaayby Did it again! Länsade mitt mat-konto alltså. Tur att jag har reserv-kassan att återgå till;) Och avslöjar inte den källan.

Årets vackraste kvitto för mig är min Fornarina tröja.. Där står rabatt 1049 kronor.. Japp 70 % och den blidde nääästan gratis!

Ja jag älskar kläder & SHOPPING!! Jag är beroende och det är lika underbart varenda sekund jag shoppar men oxxå liiiiika jobbigt varje gång jag måste inse faktum. Hannah vart är pengarna du ska leva för resten av månaden. Oansvarsfullt. Du är ju mamma! Tänker du inte på din dotter? Jaja.... Jag vet *suck* Jag är ung och oansvarsfull då. Men min dotter har allt och lite för mycket.... Och alltid mat på bordet. DEt går ingen nöd på oss...... Men min pappa kanske däremot borde sluta släppa inpå med pengar hela tiden...

Ja men tänk den dagen han säger; Nej Hannah nu är du vuxen nu vill jag inte längre köpa saker till dig och ge dig pengar.... Den dagen då blir jag väll kanske vuxen... En sak vill jag tillägga till er som nu tänker dumma tankar om mig och mitt tänkande/beteende! Jag kommer bli exakt likadan mot mina barn (Jag är redan mot min lilla prinsessa till dotter).

Nu till mode för mig...

Klun T-Shirt SEK 249, Ichi - NELLY.COM

Jag älskar randigt!! Heeelt underbart och så rätt! Denna finns på Nelly för 249 kronor.

Bralet White SEK 389, Hanky Panky - NELLY.COM

Vackert och rent. Vit spets från Hanky panky vill vi alla ha. På Nelly för endast 389 kronor.

Concord Jacket SEK 2949, Stylein - NELLY.COM Lilla skinnjackan i alla dess olika utföranden är en favorit! jag älskar den och om du inte älskar den nu kommer du garanterat göra det i vår! Denna kostar 2949 kronor på Nelly som även har andra billigare varianter av skinnisar!

Never get enough

This is the sweetest love.

Dags att börja blogga igen. Se upp på listan för här kommer jag. Nej känn ingen konkurrens. Ni har ändå ingen chans.

Jag lever. Mer än någonsin. Ny Hannah. Nya andetag. Ny garderob. Kär på nytt. Men inte i någon pojke. Kärlek till livet. Min dotter. Min familj. Mina vänner. Lyx och glamour. Vin. Mat. Väskor. Skor.

Jag flirtar fritt. Med livet. Jag är jag och jag skriver vad jag vill.

Nog om den det eller vad.

Jag har blivit kär i Spotify. Skinnjackan jag spanat in. Mina nya naglar. Mitt nya liv. Frihet. Lycka. Framgång.
RSS 2.0