And now I´m telling you

I´m not going. You´re the best man I ever known. I don´t want to be free. There´s no way I´m living without you.

And you gonna Love me.

Är det någon som känner igen denna text?
Jennifer Hudson. Helt outstanding. Älskar denna låt. Och i filmen är scenen så hård. Dreamgirls.

Tror det blir att somna till den ikväll. Är helt tom, helt slut. Jag avskyr lögner. Jag aaaaaavskyr lögner.

*det som stod på denna raden valde jag att plocka bort*

Jag orkar inte mer. Vad ska jag tro på? Vem är du? Jag trodde jag kände dig.. Men vem var du egentligen?

Jag har inget mer att säga.

You should have listened, there is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams'll be heard
They will not be pushed aside on words
Into your own all 'cause you won't
Listen

Underbar film, se den!!


Några goda tankar

Tänk positivt. Tänk positivt.

Jag tror inte på någon Gud direkt, heller inga andar av något slag. Men jag är heller inte Ateist (stavas det så eller?) Men jag tror på att man ska tro på sig själv. Och att man ska lite på sig själv. För gör man inte det då kommer inget att gå rätt. Och deffinitivt inte lätt. Det rimmade jag vet.. Lite vitsig eller? Nej blev så bara.

Jag tror på energier. Det finns positiva och negativa. Så vilka vill vi då dra till oss? Ja självklart de positiva! Så tänk positivt så kommer du dra till dig positiva känslor och händelser i livet. Tänk på hur du vill leva, hur du vill må och vilka/vad du vill ha i ditt liv. Tänk på att du kommer dit. Att det kommer bli så. Tänk positivt. Och sluta inte tro på dig själv. DU MÅSTE TRO PÅ DIG SJÄLV. En enkel regel nr 1!! Och ja jag vet att det inte är så lätt. Jag vet JAG VET. Men det är vad man gör det till! Och så är det bara.

Nu ska jag ta på mig mössa och vantar och kila ner och möta min kära Jossan! Second hand butik och lunch nästa!

Ha nu en underbar dag alla kära och kommentera gärna det jag skriver. Kritisera om det behövs! Vill veta.


A start

Vad händer när man inte orkar mer?
Vad händer när man bara vill bli fri?

Plötsligt när jag är i skrivande stund låser det sig i huvudet på mig. Jag vill så gärna skriva om det. Om allt. Jag vill. Men varje gång jag väl sätter ner fingrarna mot tagentbordet tappar jag allt. Vart ska jag börja? Vad skulle jag egentligen skriva? Vad ville jag få ut av inlägget? ... Får ställa mig tusen frågor... För det jag skriver om ska komma spontant ur hjärtat...

Jag börjar skriva en mening eller två men suddar sedan bort det. Jag vill inte skriva för att folk ska tycka eller tänka om mitt liv. Jag vill ju skriva för att nå ut till andra som lever i förtryck. För jag vet att bloggvärlden är stor och växande. Och jag vet att om det är någonstans man kan nå ut till mycket folk så är det här. Jag vill att alla ska för en stund stanna upp och läsa och förstå att det finns något som är så mycket viktigare än yttre skönhet av alla slag. Jag pratar om hälsan. Psyket. Självförtroendet, självkänslan. Den är ju viktigast i grund och botten. Och inte bara ens egen utan ens medmänniskors oxå!

Jag vill att min blogg ska ge alla en positiv tankeställare. Och jag vill att budskapet: "Du är inte ensam" ska komma ut.

Det är dags att vi alla börjar må hemskt mycket bättre!


Ta hand om dig...

Musik är något som är en stor del av mångas liv. När vi är glada lyssnar vi på glad musik och när vi är ledsna lyssnar vi på sorgliga ballader eller liknande.. Men egentligen vill vi ju bara må bra. Prova nästa gång att sätta på musik som du älskar (som inte är sorglig) när du känner dig ledsen. Gråt, men tillåt dig även till att släppa det. Tvinga in dig i att tänka positivt (tro mig det fungerar som man anstränger sig). Dansa, sjung så högt du kan. Genom att sjunga högt får man ur sig negativa engergier.

Istället för att låsa in dig hemma och gömma dig i sängen och känna efter ända ut i lilltårna hur dåligt du verkligen mår så studsa upp! Ta en dusch, gråt i duschen och låt tårarna och sorgen rinna med vattnet ner i avloppet. Skrubba dig, raka benen. Sminka dig extra mycket. Klä upp dig. Gör iordning dig lite extra. Även om du inte tycker att du blir fin så kommer detta att hjälpa dig.

Och hur kommer det sig då att man inte hittar på saker? Man orkar inte. Man orkar inte träffa sina vänner. Man orkar ingenting. Och vad händer då man får mer tid att vara ledsen och de negativa energierna ökas då hela tiden kraftigt. Nej skippa det! Ring en vän, ring din mamma. Ring någon och bestäm att ni ska hitta på något. Med eller ut pengar det är aldrig ett hinder. Boka upp dig. Ha saker att göra hela tiden. Även om du inte tycker att du orkar eller har lust, så kommer du att orka och DU KOMMER MÅ MYCKET BÄTTRE. Det är så sant och så konstanterat.

Ja. Man kan faktiskt styra över sig själv. Det är du som styr över hur du ska må och hur ditt liv ska se ut. Och det är ingen annan som kan ändra på det åt dig. Ingenting är omöjligt. Men ibland kan man behöva stöd och råd från andra som har varit i samma situation eller som har kompetensen. Tänk då på att välja dina kontakter, vänner väl. Lyssna alltid på ditt hjärta, det säger ärligt till dig när någon inte är bra för dig. För du ska aldrig någonsin låta dig utnyttjas. Lycka har inget pris. Det kostar ingenting. Och vänskap och kärlek har inga krav. Respekt och lojalitet ska du kräva både från dig själv och från andra.

Titta dig i spegeln och tillåt dig att säga till dig själv att du duger som du är. Att du är vacker och att du har en viktig plats på jorden. Även om du inte känner så om dig själv så är det viktigt att du gör detta flera gånger varje dag. Efter en kort tid kommer det är hjälpa dig att känna mer positivt om dig själv. Detta fungerar oxå. Och det gör det verkligen. Men inte om du bara gör det en gång. Så flera gånger varje dag ge dig själv beröm för att du är grym för den just du är!


Till sist glöm inte att behandla andra som du själv vill att andra ska behandla dig. Och glöm inte att göra det nu.


Sorg

Livet är inte alltid en dans på rosor.
När ska livet sluta vara en enda gång på törnar?
En blogg kan beskriva en människas liv som om det vore så perfekt att någon dagligen strödde rosenblad framför ens fötter. Men så är oftast inte fallet. Jag är trött på att passera livet med en mask som döljer alla ärr och all sorg min själ och mitt hjärta bär på. Jag är inte falsk. Jag är bara rädd. Rädd att ärren ska dra till sig nya förövare. Jag vill berätta för er om en flicka som föddes för snart 25 år sen. Jag vill berätta om vägen där groparna började tidigt och bara blev djupare och djupare. Min blogg har fått en ny innebörd. Jag vill dela med mig om en histori a som kan komma skapa tårar i mångas ögon och mycket ilska i andras. Jag vill visa för blogg världen att det finns så mycket mer bakom stängda dörrar än mode, skönhet, kläder, skor, diamanter, lyx & glamour. För jag vet att det finns så många unga tjejer, flickor, kvinnor(!!) där ute som tror att dom är de enda. Som gömmer sig i skuggan. Som utsatts och blir utsatta för mobbing, våld psykiskt och fysiskt, sexuella övergrepp och incest. Jag tänker öppna upp mitt hjärta och dela med mig om min historia. INTE FÖR ATT NÅGON SKA TYCKA SYND OM MIG utan för att andra som har det tufft ska få veta att dom är inte dom enda. Det är dags att vi tar hand om varandra och öppnar ögonen och ser vad som verkligen sker runt omkring oss! Nu får det vara slut på allt hyckleri.

Kärlek

Model for today

Har lekt modell studio för fullt med min lilla prinsessa!! Jag har varit make up artist, stylist & fotograf och min lilla har ju såklart varit modellen. Alla kläder inhandlade på KappAhl som är hennes favvo-butik♥
RSS 2.0