Monday

Idag har vi varit hos barnmorskan och lyssnat på lilla älskalingen hjärtljud. Så mysigt!! 144 låg det på (lågt som förra gången med) Jag tror det ligger en liten pojke i min mage:) En blivande fotbollsspelare, för h*n möblerar runt massor i magen. Tänk vilken lyckokänsla det är!!

Farsdag igår firades i form av morgonväckning med presenter och frukost.. Peter är ju inte biologisk pappa till Denise, men Denise vill fira honom då hon ser honom som sin pappa (som en fadersgestalt). Deras relation är helt fantastisk. Mer än jag någonsin kunnat drömma om. Han ger henne så mycket kärlek och uppmärksamhet, samtidigt som han är principfast och sätter gränser. Dom visar varandra respekt och vi är som en liten originell familj. Till er som inte känner till "historien", så har Denise inte mycket kontakt med sin biologiska pappa. Och som det är nu är det mycket som spelar in som gör att hon själv inte vill ha det. Det är oerhört skönt för Denise att hon har Peter i sitt liv och för henne är farsdag en viktig dag, då hon kan få visa Peter hur hon känner för honom. Tack älskling för allt du gör för våran lilla Denise. Tack för att du ger henne den kärlek hon behöver och får henne känna sig älskad och behövd.

På eftermiddagen (igår) blidde det en liten roadtrip till Ikea!! I Love Ikea!! Så nu har bebis fått säng, skötbord och lite annat smått. Vi längtar så mycket nu! Denise fick nya skor, jätte snygga kängor! Ja inte från Ikea alltså.. Utan köpcentret intill förståss:))


På morsdag i år fick jag ett jätte fint silver armband med ett hjärta där det står "Now and forever" oxå en liten (pytteliten) diamant.. Och natten innan min systers bröllop fick jag en väääääldigt vacker "tärna-gåva" som jag hängde i armbandet. Nämligen en Thomas Sabo berlock (ringen på bilden). Jag älskar Thomas Sabo smycken så mycket och det visste min älskade syster som bara flinade när hon såg min överlyckliga min. 


Lite suddig bild, men så här vackert är armbandet jag fick.. Det är perfekt med alla små "öglor" så man kan sätta i fler berlocker. Så kan jag önska mig fler Thomas Sabo berlocker:))

Nu kurrar magen!! Ha en fin dag alla kära..

Kommentarer
Postat av: Pyttianna

Åh, så mysigt med BM besök... skönt att allt såg bra ut! ;) Har ni fundetat något på namn ännu? kram kram

2010-11-15 @ 22:35:28
URL: http://www.pyttianna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0