Thoughts from a mother

Ja här sitter man i soffan med benen uppslängda på fotpallen och datorn i knät i sin nya mammatunika.. Magen börjar bli riktigt stor och rund och fin nu:))) Lite svårt att böja sig fram och ner och si o så är det allt nu. Men detta är ju bara början. Idag är vi i v. 25+0, 105 more days to go!! Men (NOTERA DETTA) jag tror snarare på 100.. 5 februari kommer liten plutt tror jag;) Noterade alla detta nu i sina almanackor??? Braa:)

Tänk att jag snart blir tvåbarns mamma!!! WOW vilken härlig känsla. Jag är redo, redo till 100%. Undra vad det blir?? En till liten prinsessa kanske.. Eller får vi en prins, så vi har en av varje tro? ÅÅåå spelar ju ingen roll vad det blir, det är ju bara helt otroligt underbart. Jag är så stolt och lycklig. Har världens vackraste och underbaraste prinsessa på 8.5 år.. Som sannerligen är både surskallig, envis, har egen vilja, är sin mamma upp i dagen, busig, glad, fnissig och bara helt otroligt duktig!

Att vara mamma är en speciell känsla. En fin känsla. Något väldigt krävande men ändå/oxå sååå fantastiskt! Ett stort ansvar, med ständig rädsla och omsorg. Lycka!! Och nu när min lilla börjar bli lite mer mittemellan i åldern, passar det utmärkt att liten liten kommer till jorden. Det blir 9 års skillnad på våra barn... Och det känns perfekt!

Drömmer sig bort några gånger varje dag...

Tänk om det blir en liten flicka till.. Jag som älskar rosa!! Oj vad jag ska köpa prinsesskläder, och rosa gulliga mjukisdjur.. Och sätta rosa sidenband i håret.. En liten mini Denise. Tänk vad jag och Denise ska pyssla om henne!!! Vill verkligen ha en dotter till.

Men tänk om det istället tittar ut en liten pojke. Åååååh! Då har jag en av varje.. Och jag som sååååå länge drömt om att få en liten son som barn no 2. och Peter får en son. Och man kan klä honom i små coola kläder. Finns så häftiga pojkkläder.. Och vi får köpa bilar och tågbanor och sånt. Man har ju lagt några tusen på dockor hittills..

Ja lyckan blir lika total vilken det än blir såklart!! Och jag är säker på att våran familj kommer bli ganska stor i slutänden:))) Ja att vara gravid är inte toppenkul tycker jag inte om jag ska vara ärlig.. Underbart med bebis, sparkar och mage.. Men nja.... Jag säger som så det är värt det för det man får! Men jag skulle ju aldrig vara Surrogatmamma.. För den sakens skull att vara gravid. Inte för någon saks skull faktiskt heller!! Nepp nu ska jag sluta skriva massa babbel här och förbereda lite mellanmål till mig (bebis) och Denise som snart kommer hem från fritids.


Alla kära!, Ha en ljuvlig torsdag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0