En ljuvlig lördag... Och söndag.

En lördag att minnas minsann. Tusen tack alla kära för att ni var med och gjorde våran lördag oförglömlig! Både dagens dopcermoni & 30 års kalas och kvällen 30 års fest blev hur lyckat som helst!! Våran lilla Vilda Li Louisa fick bara fina gåvor. Tack än en gång! Och Peter fick även han gåvor han blev mycket glad för.


Fotograf Bibbie Friman

Dopcermonin ägde rum i vackra Eggby kyrka. Det var sagolikt vackert där ute nu när träden blommade och grönskan slagit ut. Intill låg två små sjöar och vädret var fantastiskt! Efter cermonin bjöd vi samtliga gäster på mat & tårta och stämningen kunde inte bli bättre. Tack ytterligare än en gång alla!!:)

På menyn var..

Hemmagjord potatissallad &  marinerad lågtempad fläskytterfilé samt vattenmelonsallad med pumpakärnor

Klassisk prinsesstårta med blåbärssylt (bakade av mig)


Min älskade syster och hennes man är Vildas gudföräldrar. Den rollen passar dem mycket bra, då de redan blivit en stor del i lilla Vildas liv. Här är två bilder på min syster med Vilda liten i famnen när hon sjöng Älska mig i kyrkan. Min vackra moster är det som tagit fotografierna. Hon tog underbart vackra bilder under hela dagen. Tusen tack älskade moster Bibbie!!


Fotograf Bibbie Friman

En oerhört stolt moder är jag. Min vackra dotter Denise sjöng så vackert Du vet väl om att du är värdefull till lillasyster i kyrkan. Det var många tårögda rörda gäster i kyrkan då vill jag lova.Sedan på kvällen hade vi bjudit hem nära & kära på 30 års fest. Våra prinsessor var hos sin farmor och myste. Den lilla fick komma hem och sova men den stora stannade över natten. Det var hur mysigt som helst! Gott att dricka och äta bjöd vi på och skratten blev många. Vi är så himla tacksamma för allt. Och för de fina vänner vi har i vårat liv.

Idag söndag har vi varit hemma hos min syster med familj och firat stora sonen som fyllt 15 år. Grattis min älskade systerson Rasmus än en gång! Så våran eftermiddag/kväll har varit super mysig och lugn & skön. Älskar att besöka Lantlig charm´s underbara hem!! Där finns bl.a. två underbara pottskåp just nu till salu, in och kika efter vetja:)))

Nu ska planeras vidare inför veckans bakning... Sov gott alla kära.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0