Morgonstund...

Vilda och jag har pyjamas mys och lyssnar på soft musik. Denisan är i skolan, något hon längtat efter ett långt skönt lov. Kaffet är upphällt och jag njuter lika mycket som varenda morgon av det berömda morgonkaffet.. Om någon timma ska jag på 2 månaders kontroll efter operationen, hoppas på att ärren läkt fint och att allt ser fint ut.Jag fåt trevligt besök i form av Nina med mig (ja och såklart Vildis oxå). Helgen har verkligen varit helt underbar. Perfekt fredag, lördag och söndag.

God morgon säger Vildis och jag..♥Harmoni

Det är mörkt ute och jag har krupit upp i soffan.. Funderar på att sätta på en kopp kaffe. Godingarna vilar lite och jag har passat på att små pyssla lite i sån där lugn och skön lördags takt. Ikväll väntas mysigt sällskap med ett par glas vin och mycket skratt och prat.

Jag skrev aldrig om Hockey helgen i Karlstad (förra helgen). Japp det sista jag trodde jag skulle göra hände! Jag hittade ett nytt intresse i form av hockey!! Och det annars absolut bästa laget Färjestad förlorade.. Zzz!! Något som både Mini och Fredrik njöt av med stort N i fulla drag! Vi hade såå sjukt skoj och kvällen fortsatte såå perfekt. Så roligt och mysigt var det länge sedan jag hade...

Nu får det bli musik och vakna till liv ur koman..!! Ha en underbara alla kära.. Med era kära, för det ska jag ha.


Time for change

Det är många som ännu inte vet. Och några som undrar chockat. Ibland är det inte alltid som det ser ut på ytan. Det är då det är dags för förändringar. I detta fall blev det så här.

Förändringen kommer skapa en bättre tillvaro för alla. Hjärtat har berättat det.


RSS 2.0