I wouldn't... but I could. I shouldn't.. But I did.

Men det är inget jag skriver om här. Det tillhör det allra privataste. Men ibland stannar man upp och tänker efter. Hur det är och skulle vara. Eller inte. Allt man gör i livet är ju val man haft. Även om saker hänt som man inte haft val att undvika. Men fortfarande, i från första början var det ju mitt val. Eller??


Båda barnen sover. Och jag sitter och kollar på barnmode samtidigt som jag sippar på ett glas kallt vitt.. Ja och bloggar. Samtidigt lyssnar jag på underbara Alicia Keys album från 2003, The diary of Alicia Keys. Och tankarna studsar fram och tillbaka i huvudet, väldigt mycket att tänka på just nu.. Olika sorts beslut och sånt.. Och lite tillbaka blickar ur det gågna livet och dess olika törnar.. Men jag känner mig inte ångerfull iaf.. Tror jag inte.. Kanske kan jag inte bara skriva det här..? MEN! Till er som diggar Alicia Keys som jag, vilka album hon släppt genom åren! Jag har älskat henne sedan första stund.
Men åter igen tillbaka till barnmode.. Livly och Zara har helt fantastiska barnkläder!!

3-36 månader by Zara..

Jag ÄLSKAR verkligens Zara´s kläder!! Och har blivit helt fäst vid Livly oxå!! Men de finare kläderna börjar vid 2 år så Vilda har lite tid kvar att växa till sig innan det blir shopping där.. För deras kläder sträcker sig till 8 år och det har ju min stora flicka Denise redan passerat.. För ett å ett halvt år sedan... Men kika in, för ni måste bara se!!
Livly var det!

Nu ska jag kika vidare.. Och dricka upp mitt vin till dessa ljuva toner, i min egna lilla lugn och ro.. Sov sött alla kära.. ♥

Kommentarer
Postat av: Ida Granath

SV: Tack Hannah, va söt du är!! Tycker absolut att vi kan ta en promenad eller någon mysig fika.. Kramar

2011-10-27 @ 11:29:40
URL: http://eeeda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0